Krajevna skupnost Verd iz ptičje perspektive

30 septembra, 2023

Danes smo pripravili nekaj posebnega za vas – ekskluzivne zračne posnetke naše skupnosti! S pomočjo sodobne tehnologije smo uporabili dron, da smo ujeli čudovite poglede na našo skupnost iz zraka🦅. Te fotografije bodo koristne za številne namene, od prostorskih ureditev do promocije naše krajevne skupnosti na spletu.

✅Pomoč pri prostorskih ureditvah

👨‍💼Te posnetke smo pridobili z namenom, da bi naša krajevna skupnost še bolje razumela svojo geografijo. Prav tako bodo koristni pri načrtovanju prihodnjih prostorskih ureditev, kot so načrtovanje novih parkov, cest, kolesarskih stez, urejanje pokopališča, otroških igrišč, parkirnih prostorov in drugih projektov, ki bodo izboljšali našo kakovost življenja.

✅Promocija našega kraja na spletu

Verjamemo, da je Verd ena izmed najlepših krajevnih skupnosti🤓, in želimo to deliti z vsem svetom. Te posnetke bomo uporabili za promocijo našega kraja na spletu, na socialnih medijih in na naši spletni strani. S tem bomo privabili turiste in spodbudili gospodarski razvoj v naši skupnosti.

✅Oglejte si posnetke

Nekaj posnetkov vam delimo na naši Facebook strani, a to je le začetek. Na naši spletni strani, ki bo kmalu končana in dostopna javnosti si boste lahko galerijo fotografij ogledali, kjer pa bodo na voljo tudi bolj visokokakovostne različice. Radi bi slišali tudi vaša mnenja, zato nam lahko pišite.

✅Zaključek

Zračni posnetki Verd so priložnost, da bolje razumemo našo skupnost, jo promoviramo in načrtujemo za prihodnost. Hvala, ker ste del te čudovite skupnosti, in hvala vsem, ki so sodelovali pri tem projektu, predvsem pa prijatelju naše skupnosti, ki je za nas brezplačno posnel te uporabne fotografije.

p.s.

Drugič pa nadaljujemo tudi v Janezovi vasi in Bistri, saj je tokrat zmanjkalo baterije. 😅

Last modified: 30 septembra, 2023

Comments are closed.

Skip to content