Izjava o dostopnosti

Spletna stran ks-verd.si se zavezuje k zagotavljanju dostopnosti za vse uporabnike, vključno z ljudmi s posebnimi potrebami. Trudimo se, da bi naša spletna stran izpolnila ali presegla smernice za dostopnost spletnih mest, kot jih določa Zakon o dostopnosti spletnih mest in mobilnih aplikacij (ZDSMA).

Naše prizadevanje za izboljšanje dostopnosti vključuje:

  1. Prilagodljivost: Naša spletna stran je zasnovana tako, da je prilagodljiva in enostavna za uporabo na različnih napravah, vključno z računalniki, tablicami in mobilnimi telefoni.
  2. Bralniki zaslona: Upoštevamo smernice za združljivost z bralniki zaslona in se trudimo, da bi omogočili dostop do vsebine našega spletnega mesta za slepe in slabovidne uporabnike.
  3. Alternativni načini dostopa: Zagotavljamo alternative za vsebino, ki ni dostopna za uporabnike z omejenim ali ničnim dostopom do miške ali tipkovnice.
  4. Testiranje in ocenjevanje: Naša spletna stran je redno testirana in ocenjevana z orodji za dostopnost, da bi se zagotovila najboljša možna uporabniška izkušnja.

Kontakt za povratne informacije in pritožbe:

Če imate težave z dostopnostjo naše spletne strani ali če imate kakršne koli predloge za izboljšanje dostopnosti, vas prosimo, da nas kontaktirate. Vaše povratne informacije so nam izjemno pomembne.

Kontaktirajte nas preko elektronske pošte na info.ksverd@gmail.com.

Nadaljnji koraki:

Spletna stran ks-verd.si bo nenehno izboljševala dostopnost in spremljala smernice za dostopnost spletnih mest. Naš cilj je, da bi bila naša spletna stran dostopna za čim več uporabnikov, ne glede na njihove potrebe.

Hvala, ker obiskujete ks-verd.si spletno stran!

Skip to content