Člani sveta

 • Dejan Novak

  Predsednik

  Rojen sem 1987, po izobrazbi avtomehanik, zaposlen na Avto aktiv Slovenija. Oče dveh mladoletnik otrok. Poleg službe se ukvarjam tudi s kmetijstvom, gozdarstvom, izdelavo drv, trenutno pa je moj osebni projekt obnova objekta in okolice bivše Gostilne Marinčič, ki sem jo pred leti kupil. V preteklosti sem bil zelo aktiven v našem okolju, nato pa sem se posvetil družinskemu življenju. Sedaj pa sem začutil potrebo kraja, da zopet stopim v ospredje. Ustanovitelj Mladinsko športno kulturnega društva Verd (MŠKD Verd) Kot predsednik društva sem v obdobju 2010-2015 z drugimi člani sodeloval pri izvedbi vidnejših projektov, kot npr.: izgradnja Matjaževke in povezovalne poti na staro žago, Kresovanje na stari žagi in Miklavževanje v letih 2010-2014, organizacija smučarskih izletov, ogleda smučarskih poletov v Planici, ter decembrske stojnice pri spomeniku Ivana Cankarja. Član sveta KS Verd v obdobju 2010-2014 Kot podpredsednik sveta sem sodeloval pri izvedbi projektov: obnova mostu v Retovju, obnova kanalizacije v smeri Podgora (smer Bistra), vključno s pločnikom, nakup zemljišča za namen širitve pokopališča Verd, finančna podpora projektom PGD Verd. Zavzemal sem se, da KS Verd kot prijavitelj poda pobude za podelitev občinskih priznanj aktivnim krajanom (2 dobitnika).
  “Imam izkušnje in voljo poiskati prave ljudi, da kot del ekipe z aktivnim delom na posameznih projektih pripomorejo k izboljšanju vsakodnevnega življenja v našem kraju.”
   
 • Matic Mesojedec

  Član sveta

  Rojen sem leta 1993, po izobrazbi elektroinštalaterski mojster, zaposlen v podjetju Elektro Ljubljana, kot delovodja oddelka za uporabnike na nadzorništvu Vrhnika, kjer upravljam z več kot 18200 merilnimi mesti zato mi delo z različnimi ljudmi ni tuje. Prosti čas rad preživljam v naravi ali z dobro družbo. Sem član Mladinskega športnega kulturnega društva Verd, lovec in že več, kot 15 let prostovoljni gasilec v Verdu.

  “Moj cilj je izbolšati infrastrukturo za boljšo kakovost življenja v KS Verd.”

Ker je odstopila več kot 1/3 članov sveta bo potrebna izvedba novih volitev za člane sveta Krajevne skupnosti Verd. Razpis zanje bo podala občinska volilna komisija. Na nadomestnih volitvah se bo volilo 5. članov sveta, razpisane bodo najverjetneje na dan 17.12.2023.

Comments are closed.

Skip to content