Kanu in sup

Izposoja SUP-KANU – dogodivščina na vodi!

Vzemite si čas za sprostitev, rekreacijo in raziskovanje čudovitega okolja ob reki Ljubljanici. Sup-kanu Vrhnika vam omogoča, da doživite edinstveno izkušnjo veslanja po slikoviti reki.

Izposoja supov in kanujev ob Ljubljanici bo potekala od 1. 6. do 15. 9. 2023, vsak dan!

V času Argonavskega festivala (8.-11. 6. 2023) vas vabimo, da se nam pridružite pri zabavi na vodi. Uživajte v veslanju ob obali Ljubljanice, občutite valovanje vode in se prepustite nepozabni izkušnji. V tem obdobju imamo posebno ponudbo – supanje po 50% nižjih cenah. Ne zamudite te edinstvene priložnosti!

Skupaj z vami si prizadevamo za ohranjanje čistega okolja. Pridružite se nam na čistilni akciji Ljubljanice, ki bo 5. julija 2023, kjer bomo skupaj odstranjevali odpadke iz reke in njenega okolja. Z vašo pomočjo bomo prispevali k ohranjanju naravne lepote Ljubljanice za prihodnje generacije.

V prvem tednu julija, v sklopu prireditve Poletje na Vrhniki, vam ponujamo priložnost, da nas obiščete in spoznate naše storitve. Pripravili bomo različne akcije, nagradne igre in posebne ugodnosti za naše obiskovalce. Prav tako si boste lahko izposodili naše udobne ležalnike ter si izbrali knjigo iz naše knjižnice pod krošnjami, kjer sodelujemo s Cankarjevo knjižnico.

Vabljeni, da se nam pridružite, začutite moč vode pod nogami in uživate v čarobnem doživetju veslanja po eni najlepših slovenskih rek.

Več si lahko preberete na spletni strani.

Comments are closed.

Skip to content