Spletna stran KS-VERD.SI

1 oktobra, 2023

📌Dragi prebivalci in prijatelji Krajevne skupnosti Verd,

Z veseljem vas obveščamo, da smo danes, ob 19.00 uri, pripravili veliko presenečenje za vas – razgrnitev nove spletne strani Krajevne skupnosti Verd!

Spletna stran je plod trdega dela🦸‍♂️, ki smo ga posamezniki vložili v želji, da vam ponudimo enostaven in dostopen vir informacij o našem čudovitem kraju. Na spletni strani boste našli številne vsebine in funkcionalnosti, ki vam bodo pomagale bolje spoznati naš kraj, njegovo zgodovino, kulturo, naravo in načrte za prihodnost. Presenečeni boste glede samega obsega stvari, ki smo jih nabrali za ta namen.

Kaj lahko pričakujete na naši spletni strani?

✅Zgodovina kraja: Poglobili smo se v bogato zgodovino Verda in pripravili zanimive članke ter arhivske fotografije, ki vam bodo pomagale odkriti, kako se je naš kraj razvijal skozi leta. Verd in njeni prebivalci so bili tekom zgodovine veliki igralci na Slovenskem.

✅Galerija slik: Ponašamo se s čudovitimi posnetki našega kraja. Galerija slik vam bo omogočila, da se sprehodite skozi čudovite trenutke iz našega kraja.

✅Projekti našega območja: Želimo vam omogočiti vpogled v aktualne in prihodnje projekte, ki se odvijajo v naši krajevni skupnosti. S tem želimo zagotoviti transparentnost in vas obveščati o dogajanju v našem kraju.

✅Delovanje sveta krajevne skupnosti: Na spletni strani boste lahko spremljali novice in poročila o delovanju sveta krajevne skupnosti.

Hkrati vas obveščam, da bo zaradi postopnega odstopa posameznih članov sveta potreben nov sklic predčasnih volitev za člane sveta KS Verd, ki pa bodo najverjetneje 17. decembra 2023. Tako, da predlagam vsem tistim, ki bi želeli v naši skupnosti stvari premikat po poti razvoja in napredka, da premislite o svoji kandidaturi. Volilo se bo 5. članov sveta. Filozofiranja tu ni veliko, če hočemo kaj v skupnosti premakniti na bolje nas čaka zgolj delo. Je pa članstvo v svetu ❗️izrazito nehvaležno❗️, saj posamezniki žrtvujemo svoj prosti čas za skupnost, pri čemer je potrebno opozoriti na dejstvo, da so funkcije častne, za nagrado lahko pričakujete zgolj kritiko, ker javna pohvala se zgodi redko.

✅Kulturna in naravna dediščina: Na spletni strani boste našli veliko zanimivih člankov o naši kulturni in naravni dediščini.

✅Raziskovanje našega kraja: Vabimo vas, da se odpravite na virtualno raziskovanje našega kraja. Odkrijte skrite kotičke, zanimive zgodbe in posebnosti naše skupnosti.

🌏Za postavitev te spletne strani se želim zahvaliti našemu računalniškemu mojstru Mihu Markovič, ki je vložil ogromno truda, časa in strokovnega znanja, da bomo lahko danes to spletno stran ponosno predstavili vam. Brez njegovega dela in predanosti to ne bi bilo mogoče. Mogoče me je imel včasih že polen kufer, ampak na koncu nama je uspelo. Tako, da svaka čast Miha menim, da stran izgleda super, več bodo pa povedali tudi krajani in preostali obiskovalci.

🛎Vabljeni, da se danes ob 19.00 uri pridružite naši spletni predstavitvi in raziskujete našo novo spletno stran. Prepričani smo, da vam bo v pomoč pri raziskovanju in boljšem razumevanju našega kraja. Spletna stran še ni dokončna in se bo sproti dopolnjevala z novimi vsebinami.

Hvala, ker ste del naše skupnosti in hvala, ker nam zaupate. Skupaj bomo naredili naš kraj še boljši!

Lep pozdrav!

Dejan Novak

Last modified: 1 oktobra, 2023

Comments are closed.

Skip to content