Piškotki

OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Spletna stran ks-verd.si uporablja piškotke, da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko obiščete našo spletno stran. Piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran in kako jo lahko izboljšamo.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

  1. Nujni piškotki: Ti piškotki so nujni za delovanje spletne strani in vam omogočajo navigacijo po spletni strani ter uporabo njenih funkcij. Brez teh piškotkov spletna stran ne bo delovala pravilno.
  2. Analitični piškotki: Ti piškotki nam pomagajo spremljati, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran, in nam omogočajo, da izboljšamo uporabniško izkušnjo. Ti piškotki ne zbirajo osebnih podatkov in so anonimni.
  3. Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbrane možnosti (na primer jezik ali regijo) in vam zagotovi bolj personalizirano izkušnjo.
  4. Oglasni piškotki: Te piškotke uporabljamo za prikazovanje ciljanih oglasov, ki so prilagojeni vašim interesom. Ti piškotki lahko sledijo vašemu brskalniškemu obnašanju.

Uporaba piškotkov tretjih oseb:

Poleg naših lastnih piškotkov lahko naša spletna stran uporablja tudi piškotke tretjih oseb, kot so Google Analytics in druge analitične storitve. Te tretje osebe lahko postavijo svoje piškotke, da bi zbirale informacije o vaši uporabi naše spletne strani.

Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom. Če ne želite sprejeti piškotkov, lahko spremenite nastavitve svojega brskalnika in onemogočite piškotke. Vendar pa lahko to vpliva na funkcionalnost in uporabniško izkušnjo naše spletne strani.

Hvala, ker uporabljate ks-verd.si spletno stran!

Skip to content