Nove oglasne table

20 decembra, 2023

Krajevna skupnost Verd ponosno predstavlja svojo najnovejšo pridobitev – nove oglasne table, namenjene vsem zainteresiranim oglaševalcem. Te moderne in privlačne table so odličen način, kako obveščati in povezovati skupnost ter omogočiti širjenje koristnih informacij.

Potreba po oglasnih tablah se je pokazala na začetku leta, ko smo imeli v naši skupnosti prve nadomestne volitve, kjer smo ugotovili, da pravzaprav nimamo nekih resnih javnih oglasnih tabel, kjer bi zainteresirana javnost lahko izobesila kakšno obvestilo. Takrat smo posamezniki naredili lesene table, za namen volitev in jih kasneje pustili za namen izobešanja obvestil. Zato smo se odločili, da bo potrebno poiskati neko trajnejšo rešitev glede te tematike. Krajevna skupnost Verd je zavihala rokave in poskrbela , da se je projekt realiziral. Te simpatične table so namenjene vsem in prinašajo številne koristi za različne skupine ljudi.

1. Informacije na dosegu roke: Oglasne table so postavljene na ključnih mestih po vsej Krajevni skupnosti Verd, kar omogoča, da so koristne informacije vedno na dosegu roke. Ne glede na to, ali gre za obvestila o lokalnih dogodkih, urnike prireditev ali obvestila o pomembnih spremembah, da bodo prebivalci lahko hitro in enostavno pridobili potrebne informacije.

2. Podpora lokalnim podjetjem: Oglasne table so odlična priložnost za lokalna podjetja, da promovirajo svoje izdelke in storitve. Krajevna skupnost Verd spodbuja sodelovanje in podporo lokalnim podjetjem ter tako krepi gospodarsko rast v našem kraju.

3. Povezovanje skupnosti: S postavitvijo oglasnih tabel Krajevna skupnost Verd krepi občutek pripadnosti med prebivalci. Ljudje bodo lahko delili informacije, povabila na dogodke in druge zanimivosti, kar bo prispevalo k bolj povezani in aktivni skupnosti.

4. Priložnost za prostovoljstvo: Krajevna skupnost Verd poziva tudi k sodelovanju in prostovoljstvu. Oglasne table bodo mesto, kjer se bodo pojavljale informacije o prostovoljskih akcijah, možnostih za sodelovanje in dobrodelnih dejavnostih. To bo omogočilo, da se skupnost še bolj vključi v različne dejavnosti, ki prispevajo k blaginji vseh nas.

Hvala vsem sodelujočim!

Izdelava konstrukcije: Gašper Ogrin s.p.
Izdelava oken: PVC Nagode d.o.o.
Nalepke: Studio Fabrka Matic Senjur s.p.
Izdelava temeljev: Andrej Lenarčič s.p.
Montaža oken: M Mont Matjaž Jambrošič s.p.
Ideje za misli: Tatjana Milčinski-ZIC, Neli Rep-karmična diagnostika, Matic Senjur
Projektni vodja in nadzor: Dejan Novak

Soglasjedajalci:
Občina Vrhnika, Elektro Ljubljana, Javno podjetje komunalno podjetje Vrhnika, Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije, Zavod za varstvo naravne dediščine Slovenije, Direkcija Republike Slovenije za Vode, Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo

Pri Ljubljanici na strani Lošce
Janezova vas_1
Janezova vas
Podgora
Podgora_1
Primer odpiranja table
Verd_pri stari žagi_1
Verd_pri stari Žagi

Last modified: 20 decembra, 2023

Comments are closed.

Skip to content