Argotlon 2024: Pridružite se avanturi preživetja na Vrhniki!

15 maja, 2024

15. junija 2024 se bo na Vrhniki odvijal osmi Argotlon, eden najbolj odštekanih tekaških dogodkov v Sloveniji, kjer udeleženci ne tekmujejo, temveč sprejemajo osebne izzive. Ali ste pripravljeni preskakovati ogenj, se plaziti pod električno žico in broditi po vodi? Morda se sprehoditi po vrvi čez Ljubljanico ali se vzpeti po strmem bregu in se nato spustiti po namiljeni drči?

Argotlon ni samo tekaška preizkušnja, temveč priložnost, da preizkusite svoje meje v zabavnem in adrenalinskem okolju. Ne glede na vaše fizične sposobnosti, dogodek prilagodi tempo vsakemu posamezniku, zato je idealen za vse, ki želijo doživeti nekaj drugačnega. V cilj boste pritekli premočeni, umazani in predvsem – nasmejani.

Za peklensko vzdušje skrbi gospod Argotlon, ki morda deluje neusmiljeno, a ima v sebi skrito dobro dušo. Pridružite se sami ali v družbi prijateljev in se prepustite enkratni avanturi, ki vam bo zagotovo ostala v spominu.

Prijave so že odprte na spletni strani www.argotlon.si. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se preizkusite v nečem izjemnem in prebudite svojega notranjega pustolovca. Se vidimo na Argotlonu – ekipa Argotlon vas pričakuje z nasmehom!

Ker dne 15.6.2024 večji del trase športno rekreativnega dogodka Argolton – sprejmi izziv 2024 poteka na območju KS Verd, prosimo vse krajanke in krajane za strpnost in razumevanje. Organizacijska ekipa 48 ur pred dogodkom ekipa Argotlona postavlja vse ovire in poskrbi za ozačbo trase (za oznake trase se uporabljajo markirni trakovi, letaki in sprej za asfaltne površine). Vse ovire in oznake pospravimo na dan dogodka (15.6.2024 do cca 15ih), ostanejo le oznake na cesti, ki izginejo oz. se izperejo in “obrabijo” v roku 1 meseca. Ekipa Argotlona vse krajanke in krajane KS Verda vljudno vabi, da se dogodka udeležite kot tekmovalec ali navijač. Se vidimo!


Ekipa Argotlon

Zapisal: Blaž Špec

Last modified: 15 maja, 2024

Comments are closed.

Skip to content