Dejan Novak

28 junija, 2016

Rojen sem 1987, po izobrazbi avtomehanik, zaposlen na Avto aktiv Slovenija.
Oče dveh mladoletnik otrok. Poleg službe se ukvarjam tudi s kmetijstvom, gozdarstvom, izdelavo drv, trenutno pa je moj osebni projekt obnova objekta in okolice bivše Gostilne Marinčič, ki sem jo pred leti kupil.

V preteklosti sem bil zelo aktiven v našem okolju, nato pa sem se posvetil družinskemu življenju. Sedaj pa sem začutil potrebo kraja, da zopet stopim v ospredje.

Ustanovitelj Mladinsko športno kulturnega društva Verd (MŠKD Verd)
Kot predsednik društva sem v obdobju 2010-2015 z drugimi člani sodeloval pri izvedbi vidnejših projektov, kot npr.: izgradnja Matjaževke in povezovalne poti na staro žago, Kresovanje na stari žagi in Miklavževanje v letih 2010-2014, organizacija smučarskih izletov, ogleda smučarskih poletov v Planici, ter decembrske stojnice pri spomeniku Ivana Cankarja.

Član sveta KS Verd v obdobju 2010-2014
Kot podpredsednik sveta sem sodeloval pri izvedbi projektov: obnova mostu v Retovju, obnova kanalizacije v smeri Podgora (smer Bistra), vključno s pločnikom, nakup zemljišča za namen širitve pokopališča Verd, finančna podpora projektom PGD Verd. Zavzemal sem se, da KS Verd kot prijavitelj poda pobude za podelitev občinskih priznanj aktivnim krajanom (2 dobitnika).

“Imam izkušnje in voljo poiskati prave ljudi, da kot del ekipe z aktivnim delom
na posameznih projektih pripomorejo k izboljšanju vsakodnevnega življenja v našem kraju.”

 

Last modified: 1 oktobra, 2023

Comments are closed.

Skip to content